ND Dravinja
Spletna stran ND-Dravinja


ODPOVED TEKME
Objavljeno dne: 24. 1. 2012
 
obvestilo

DANES ODPADE NAPOVEDANA TEKMA ČLANSKE EKIPE ND DRAVINJA PROTI EKIPI MARIBORA V MARIBORU.
Tekmo so odpovedali predstavniki mariborske ekipe, saj se le ta želi izogniti morebitnim poškodbam na umetni travi.

 

Napovedana pripravljalna tekma za soboto v Dravogradu bo! 

Hvala za razumevanje! 

 
ČLANI IN ZAČETEK POMLADANSKEGA DELA TEKMOVANJA
Objavljeno dne: 22. 1. 2012
 
obvestilo

NOGOMETAŠI DRAVINJE PRIČELI S PRIPRAVAMI 

Kljub vsem težavam, ki so se dogajale v zadnjem času, je  v četrtek 19. 1. 2012 članska ekipa ND Dravinje  pričela s pripravami za spomladanski del sezone 2011/2012.
Zaradi težke finančne situacije v kateri se je znašel klub, bo ekipa precej pomlajena, priložnost pa bodo dobili  fantje iz domačega okolja.
Klub so zapustili Rahmanović, Hankić, Štrukelj, Tisaj in Kraljič, treningom pa so se priključili Marinšek, Rožmarič, Klokočovnik (vsi so nazadnje igrali za Oplotnico) in Čander (Zreče). Iz nogometne šole pa so se vadbi pridružili Sitar, Pišotek in Pristovnik.

Za ND Dravinjo bodo v spomladanskem delu sezone tako nastopali:
Klevže, Boljanović, Klokočovnik, Tolar, Rožmarič, Gaber, Ribič, Vodopivec, Gosak, Černec, Marinšek, Štante, Čakš, Čander, Sitar, Pristovnik in Pišotek.   
Treningom se je na lastno željo pridružil  Kunštek. Klub se še vedno dogovarja  z Močićem, za enkrat pa ostaja nejasen status Čelofige. Verjetno se bo do konca prestopnega roka ekipi pridružil še kakšen nogometaš. 

Prav tako upravni odbor kluba intenzivno išče trenerja za pomladanski del sezone, saj se je klub po koncu jesenskega dela razšel z Marjanom Marjanovićem.
V igri je še nekaj imen, vprašanje pa bi moralo biti rešeno tekom naslednjega tedna. Trenutno treninge vodi trener mladinske ekipe Goran Furman, ki bo ekipo vodil tudi na prvi prijateljski tekmi.  

Odigrana bo v torek ob 17.00 uri, pod reflektorji pomožnega igrišča Ljudskega vrta, proti državnim prvakom iz Maribora. V soboto  nogometaše Dravinje čaka gostovanje v Dravogradu, proti istoimenski ekipi, ki nastopa v 3. SNL vzhod.

Glede na sestavo ekipe »domači fantje« potrebujejo v tem delu tekmovanja veliko mero strpnosti, spodbude  in pomoči ljubiteljev nogometa, saj le na ta način lahko prispevamo napredku članske ekipe in posledično vseh otrok v mlajših selekcijah, ki bodo lahko v vsakemu igralcu, ki ga srečujejo in videvajo tudi v okolišu videli svojega vzornika! 

Vsi navijači Dravinje  vabljeni k prebiranju spletne strani, ki zopet deluje, potrudili se bomo, da bodo novice  ažurne in zanimive. 

 
OBVESTILO!
Objavljeno dne: 20. 1. 2012
 
obvestilo
Pozdravljeni!

 

Z veseljem vas obveščam, da vas bomo lahko zopet seznanjali z vsemi aktualnimi informacijami našega društva
 "ND Dravinja" in tudi širše! 

Lep vikend vsem! 

 
< Nazaj 11 12 13 14 15 16 Naprej >


ANKETA

ZADNJE NOVICE


OBRAZEC ZA PRIJAVO


Število obiskovalcev spletne strani : 6513
Vsebina in slike so last ND Dravinja
Leto izdelave : 2007

JS Webdev